Copyright 2015 RST Bouwservice - all rights reserved - e-mail: info@rst-bouwservice.nl
HOMEPAGE!
Richard, heeft de beide opdracht, het aftimmeren van de bergruimte zolder en het vervangen van het hang en sluitwerk openslaande deuren perfect uitgevoerd, we zijn erg tevreden.
Richard heeft keurig onze schuurdeur geplaatst. Hij werkt precies. We hebben hem gelijk weer voor een andere klus gevraagd.
Onze eerste ervaring met RST Bouwservice is heel goed bevallen. Richard heeft bij ons een garagedeur geleverd en geplaatst. Het is keurig volgens de afspraak opgeleverd en afgewerkt. Richard werkt hard en netjes. Ook de afwerking is keurig.
Richard van RST Bouwservice hebben wij ervaren als een zeer prettige, ervaren vakman die zijn afspraken zeer nauwgezet nakomt. Het was niet de goedkoopste optie, maar wel iemand die als een vakman meedenkt en waar je op kan vertrouwen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. tijdens het werken in huis ging het ook prettig - altijd op tijd en keurig opgeruimd na het werken. Kortom, als je een goeie timmerman zoekt - die heb je gevonden.
Scheidingswand op zolder plaatsen.
Zeer positief is dat vakman Richard Slotboom zich aan de gemaakte afspraken houdt en gedegen werk aflevert. Na de inventarisatie binnen 1 dag een duidelijke offerte. Goed voorstel gedaan en advies gegeven over het soort scheidingswanden (Faay VP54).
Richard is ook een vakman die doorwerkt. Zeer goede afwerking. Werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en van de zolder van 40 m2 is een kamer van ca. 30 m2 en een van ca. 10m2 gemaakt. De scheidingswanden zijn gereed om direct te schilderen/te behangen.


Hout vervangen aan dakkapel.
We zijn ontzettend tevreden over RST Bouwservice. De offerte was zeer snel gemaakt en een scherpe prijs. Daarnaast kon men snel aanvangen met de klus en is deze zeer naar wens en volgens afspraken uitgevoerd.
De dakkapellen zien er super uit en we zullen RST Bouwservice vaker inschakelen.
De bron voor deze referenties  is www.werkspot.nl. Bekijk hier nog meer referenties.
Aftimmeren kozijnen en vensterbank
RST werkt met passie en weet wat aftimmeren is.

Bergzolder met vlizotrap
Zeer goede ervaring met Richard van RST Bouwservice. Hij werkt zeer nauwkeurig, netjes en volgens afspraak. Daarnaast denkt hij ook mee en heeft goed gereedschap wat de afwerking zeer ten goede komt.

Twee binnen deurkozijnen vervangen
Prima werk geleverd, werkt erg netjes en precies!

Copyright 2011 RST Bouwservice - all rights reserved - e-mail: info@rst-bouwservice.nl
RST Bouwservice
IJsselstraat 24
7061 AK  TERBORG
T.: 0315-345321
M.: 06-14195259
info@rst-bouwservice.nl

Rabobank: NL09RABO015.56.57.151
KvK: 09209383
BTW: NL129134995B01